8 Aralık 2011 Perşembe

okullar yaratıcılığı öldürüyormuş :(

4 yorum:

negatif dedi ki...

frankincense: tütsü

abuk dedi ki...

"antipedagoji ve kritik" diye bir kitap mevcut elimde. lisans zamanımızda öğretmenlik mesleğine giriş dersinde hocamızın kitabıydı. gayet de eğlenceli bir kitaptı bu. pedagoji ve antipedagojiyi karşılaştırıp artılarını eksilerini olduğu gibi anlatmış örnekleriyle. bence de okullar yaratıcılığı öldürüyor.

bu arada, videoyu açamadım idman açtırtmıyor bazen böyle. izlemeden başlığa yönelik böyle bir yorum yapıyorum, içerikle aynı doğrultuda olmuştur umarım.

pedagoji ne lan?

negatif dedi ki...

idman indirmeye kalktığında indirme istemiyorum de. daha sonra sayfayı yenile. yine indirmeye kalkacak. dışla onu. sayfayı tekrar yenile. idman arsızca indireyim mi diye sorabilir. indirme de. sonra of ya niye indirmemi istemiyorsun benim işim bu diyecek, sebebini açıklamak istemiyorum deyip kapat. sonra idman bir daha indirmeye kalkmayacak. iki haftada bir bana bunu açıklatmak zorunda mısın? :)

eğlenceli ve düzgün bir sunum bu. idman falan deme, izle. sen de izlemezsen kimse izlemez. yeminlen bir daha bir şey yazmam, bensiz kalırsınız da oturup ağıtlar yakrasınız ona göre.

"içerikle aynı doğrultuda." kitabı bilmiyorum. bilsem iyi olur.

ayrıntılı bir şekilde kötü sözler söyledim sana. içimden.

bilge dedi ki...

çok beğendim sunumu. paylaşım için teşekkürler.